onsdag 29. oktober 2008

Lån - Vilkår og betingelser ved å låne penger

For alle varianter lån finnes det være et sett med generelle lånevilkår. Disse vilkårene som finnes i aksepten mellom lånegiveren og mottaker av lån. De generelle vilkårene i lånet er viktig fordi de bestemmer låneavtalen og godkjennelsen med de aktuelle parter. Uansett kan man si det slik at alminnelige vilkårene i lånet faktisk må følge de lover og lånereglene som gjelder for banksamfunnet her til land. Disse alminnelige vilkårene for lån bør eksempelvis tilby en avtale om på hvilket tidspunkt mulige lånerentene muligens endres i gangen i lånet. Finansavtaleloven inneholder punkter for hva som er de grunnleggende krav, men lånefirmaet eller banken ønsker også gjerne gi lånevilkår i egne lånebetingelser som kommer til å bli gi flere gode enn det finanslovene gir adgang til som minstekrav.

Når alle undertegner en lånegodkjennelse, helt uavhengig av lånebeløp og varianten på lån, skal alle uten unntak ha en haug med generelle lånevilkår sammen med lånepapirene. For de fleste er det slik man kan si er den dårlige siden med svært liten skrift. Det er viktig at du ta oss god tid til å studere det man har blitt enige om før alle signerer lånedokumentene.

lørdag 25. oktober 2008

Kausjonist for Forbrukslån Og Lån

Sett at en tar med en venn med på søknadsskjemaet om ditt lån, øker sjansene ved å få godkjent ditt lån godkjent betraktelig. privatpersonen er på lik linje med hovedsøker ansvarlig på det aktuelle lån.

Sannsynligheten for å kunne bli nedskrevet som medsøker på boliglånet må han eller hun bor i samme bolig som hovedlåneren og dele husholdning, og å være knyttet til hovedsøker enten via; ekteskap, samboerskap eller partnerskap.

Det er uproblematisk å ta med kausjonisten med på søknadsskjemaet. Det er ganske enkelt bare å fylle ut andre del i søknadsskjemaet. Hvis man ikke ønsker å få med en kausjonist lar du del to i søknadsskjemaet stå ikke utfylt.

Slik er låneprosessen

Ofte stilte Spørsmål:
Hvor raskt får alle søkandssvar?
Vi gir får man svar på lånesøknad ca. om 1 dag som alle søker.
Sett at man sender søknad om forbrukslån etter kl. 20.30 kan man forvente vi får svar neste dag.

Skal du reise på ferie er dette en mulighet for å få råd.

lørdag 18. oktober 2008

Fordeler med Kredittkort og MasterCard

Her er noen fordeler med et kredittkort som MasterCard!
- mange brukersteder
- mange muligheter for kontantuttak
- inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
- månedlig faktura på bruk
- kreditt inntil 50.000
- fleksibel nedbetaling av kreditt
- reiseforsikring inkludert når reise betales med kortet
- kjøps/tingforsikring på varer som betales med kortet
- nødkort og nødkontanter ved mistet/tapt kort
- rask sperremulighet ved bortkommet kort
- mulighet for kontofontjeneste
- tilleggskort til ektefelle/samboer

Et annet meget godt kredittkort er Rememeber kortet!

Trenger du et lån av penger?

Privatlån er lånet for alle som trenger ekstra penger raskt her og NÅ! Norges mest fleksible forbrukslån søker du hos Realfinnas. De tilbyr deg et privatlån uten sikkerhet, som kan brukes til alt du måtte ønske deg. Privatlån gir deg følgende fordeler:

- søknad online
- utbetaling til din egen konto
- meget fleksibel nedbetalingstid
- ha kreditt i reserve når du trenger det
- fleksible månedsbeløp
- kjent og seriøs långiver

Så hvem kan få finansiering med et slikt lån?
Dette må du lese på Realfinans sine sider. Men generelt er dette vanligvis betingelsene:
Å søke lån må du være over 23 år, bosatt i Norge i minst 3 år, ha fast inntekt over ca. 150.000/ år og være uten betalingsanmerkninger. De behandler alle søknader fortløpende og gir tilbakemeldinger til søker raskt og enkelt.

Du kan søke lån til bruktbil, brukt MC og brukt campingvogn som er inntil 10 år gamle. Videre kan vi finansiere nye biler, motorsykler og caravan. Bilene kan være personbiler, varebiler, lastebiler osv.

Privatlån - lån penger enkelt

Privatlån er lånet for deg som trenger ekstra penger NÅ med det samme!

Å låne penger gjennom RealFinans er en ganske enkelt en privatsak. De vil aldri spørre deg om hva du har tenkt å bruke pengene til. Det bestemmer du selv uten tvil helt selv. Om du trenger et privatlån eller et hvilket som helst lån for å finansiere et bilkjøp, boligkjøp, båtkjøp, motorsykkel kjøp eller lignende er det helt greit.

Man kan gjerne spørre dem om råd generelt om din privatøkonomi.
Alle henvendelser til Realfinans blir selvfølgelig behandlet helt konfidensielt.

Så trenger du penger NÅ? Da er det bare å klikke seg inn til Realfinans og sende et søknadsskjema i dag! Du vil få raskt svar! Sannysnligvis allerede i dag (sett at du ikke sender dette sent på dagen)

Les mer om Privatlån

mandag 13. oktober 2008

Refinansiering av Forbrukslån og Lån

Mange vil gjerne erstatte sitt kjøretøy, eller muligens å få seg en ny tv? Refinansiering vil normalt sett være alles løsning.
Alle som har redusert lånet for boligen i mange år eier som regel mye mer enn du forestiller seg. Du har samtidig som forbrukslånet har blitt redusert, har også din bolig høynet seg betydelig i takstverdi.

Et lån med sikkerhet i bolig
Start opp boliglån med sikkerhet i boligen din fremfor andre kostbare lån og avbetalinger. Boliglån har bankens gunstigste rente. Dersom du har lån hos forskjellige aktører, vil det som regel lønne seg å samle dem i ett lån. Ta en prat med oss om refinansiering

Ved å samle alle dine små forbrukslån og kreditter i kun 1 lån, vil en oppnå gunstigere lånebetingelser, og dermed et vesentlig mer redusert beløp å betale pr. måned.

Dersom man har lån i Ge Money bank fra før, for eksempel et Xtrakapital, Familielån, eller Norgeslån, så lønner det seg alle refinansiere ditt lånet i en å samme prosess.

Har du båtlån hos noen lånefirmaer enn GE Money Bank, bør de yte service ovenfor oss via å refinansiere de lånene også.

Anbefalt med refinansiering:

Bra priser
Bedre betingelser
Betal tilbake som er tilrettelagt din privatøkonomi og våre ønsker
kunderådgiver
Ikke termingebyr med belastning av konto

Fakta
0 gebyr med refinansiering av boliglån over 1 millioner kroner
Eventuelle avgifter med flytting boliglån til bank og mer redusert renteprosenter er fradragsberettiget
Finansiering med circa 80 % av boligverdi
Inntil 25 års tilbakebetalingstid
Avdragsfrihet opp mot fem år
Kan kombineres med fast eller flytende rentenivå.

onsdag 8. oktober 2008

Om Finansiering av bil, båt og bolig Tips

I løpet av livene blir omtrent alle i Norge bli avhengig av finansiering selv om vi kanskje tror vi kan klare oss uten.

Her mottar du gratis info ved finansiering online.
Nå vil vi gi noen tips rundt et eksempel: Hvis alle har behov for pengemidler til hytte, mobil, sofa eller motorsykkel må du være klare over at det er enkelt å få orden på finansieringen!

Finansiering av båter må utføres som regel med at låneselskapet setter pant i det vi vil gjøre opp for. Har du egenkapital på 35 % eller høyere vil omtrent alle normalt sett få tilbud om visse gunstigere lånevilkår. Du skal vite at finansiering 100% mot kjøpesum er en mulighet. 100 % finansiering skjer enten gjennom at vi får godkjent hele din kjøpesum med ett lån, enten med en sammenslutning av 65 prosent finansiering gjennom pant og resten som lån uten sikkerhet eller finansiering.

Hvis vi er nødt til å få seg motorsykkel med tilnærmet lik. 355.000 ønsker de fleste som hovedregel å tenke over et privatlån uten sikkerhet da gunstigere varebiler raskere bytter eier og dermed muligens ikke være smart å kaskoforsikre bilen.

Hvis man refinansierer eller flytter huslånet ditt er det viktig å snakke med bekjente som ønsker dette og som er kunnskapsrik på markedet. Riktig verdifastsettelse av takstmannen, geografisk beliggenhet og belåningsgrad ved boliglånet.

Finansiering av bil og betingelser for normal finansiering vil derfor være annerledes ikke kun fra lokalbanker, men også distrikt til distrikt. Det er som regel 2 ting vi gjør klokt i å huske når du vil få oss en ny bil. Viktigst, må vi få en bil man absolutt ønsker.

Med solid bil finansiering sier vi en mulighet der ikke bare gir deg solide alternativer med tanke på kjøp, og i tillegg verdsetter våre kvalitetskrav og behov vedrørende vår økonomi på alvor. Velg finansiering som lar oss kjøpe en bil du vil ha, samtidig som man vil råde over circa samme mengde ressurser som før. Hvor oppdager vi en denne typen solide bil finansiering ? RealFinans har løsninger.

Dersom vi har tenkt på finansiering av båt skal du kunne dette:

Krav til egenandel er minst 35 prosent av den totale summen. Dette komme ann på at forbrukslånet aksepteres av vanlig kredittgodkjenning.

Undersøk en finanskalkulator online og beregn hva din drøm vil koste. Dersom vi besitter manglende kunnskap knyttet til din finansiering, må man ta kontakt med lokalbanken din, eller lånebedriften din.

Vanlige goder for alle:
Bare pantsetting i selve farkosten/motor
Din forhandler tar seg av alt
Hurtig og uten problemer
Ca. 15 års tilbakebetalings
Gode vilkår

Nå har det sannsynligvis aldri vært lettere å sende søknad om finansiering av bil, båt eller bolig enn i dag.

lørdag 4. oktober 2008

Kredittkort beste fordeler med VISA og MasterCard


Dette vet du allerede om kredittkort:Et kredittkort er et plastikk kort som muliggjør å kjøpe objekter og diverse på kreditt frem til en viss sum i stedet for kontante penger. Vi forbrukere vil månedlig bli sendt en regning i posten med alle transaksjonene gjennomført og dette må vi betale med det samme eller over tid. (Som oftest minst 2,5 til 3 % av av skyldig sum). Dersom du velger å betale noe senere vil det starte å gå renteprosent på totalbeløpet du er skyldig. I Norge har visse bedrifter innført fordelsprogrammer der vi for eksempel før tilbud om rabatt på bensin og reiseforsikring med utenlandsreiser.

De færreste er klar over at American Express interessant nok var det kortet som var først ut som kredittkort i Norge og oppsto for ca. 40 år siden. Per dags dato er det høyere enn 2,8 millioner kort i omgang i Norge. Over 70% av kredittkortene er enten VISA eller Mastercard.

Det er per dags dato mange kort på dagens marked og nye kommer hvert år. De ulike kredittkortene inneholder flere retningslinjer og avgifter som er verdt og se på før man bestiller.

Ta et plastikk kort som ikke har, eller tilbyr et lite års- eller mnd. gebyr.

Noen huskeregler om kredittkort:
La vær å ha en større kredittgrense enn 10-15 prosent av din totale årslønn i brutto.
For all del minn deg selv på å betale hele fakturaen ved forfall hvis du klarer dette. Hvis ikke kommer rentesummene å gå.
Ved virkelig har et behov for et større beløp, kommer det til å koste lavere å opprette et normalt lån/kreditt i lokalbanken.
Prøv å unngå å få ut kontanter av mini-bank med ditt kort ved tilfeller der det ikke er helt nødvendig. Påminn deg selv på at avgiftsfrie kontantuttak ikke er rentefrie. Uttak med Gebyrfri Visa på 7000 kr kommer på 280 kroner i renteutgifter helt uavhengig om vi betaler på forfallsdato. Mer risiko og ekstra kostnader for kortselskapet er årsaken til betydelige renter eller høye uttaksavgifter.
Velg gjerne et kredittkort som kan tilby ekstratjenester du som vil gjøre mye nytte av, f.eks. reise- og avbestillingsforsikring.
Ønsker vi å utsette nedbetalingen av regningen, bør du velge et kredittkort med minste mulig effektiv rente. Betaler du denne ved forfall, da vil ikke dyre renter spille noen rolle.

fredag 3. oktober 2008

Låne Penger og Finansiering Uten Sikkerhet

Her lærer du om viktige poeng for og imot det å låne penger uten sikkerhet. Til å starte med er en fordel av lån uten sikkerhet er for folk som ikke eier noe som er verdt litt til å avsette som sikkerhet for et forbrukslån vil ta opp lån av penger. En ulempe av lånetyper uten sikkerhet er at de er ofte er dyrere enn de lånetyper som er med sikkerhet fordi den som låner oss penger tar en større risiko for lånevariantet uten sikkerhet.

Privatlån er lånet for deg som trenger ekstra penger ! Norges mest fleksible forbrukslån søker du på internett. Du tilbys for eksempel Privatlån inntil 350.000 uten sikkerhet. Privatlån gir deg følgende fordeler:

- søknad online
- utbetaling til din egen konto
- meget fleksibel nedbetalingstid
- ha kreditt i reserve når du trenger det
- fleksible månedsbeløp
- ta ut disponibel kreditt via kontofon når du ønsker
- kjent og seriøs långiver

Om det er en garanti for lånet er banken sikre seg og å være i stand til å komme tilbake i det minste en del av lånet. Et usikret lån er altså en betydelig større risk til utlåneren av penger i fraværheten av et hvilket som helst sikkerhet.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: