onsdag 26. august 2009

Låne Penger i Sverige?

Akelius tilbyr lån av penger i Sverige til meget gode betingelser. Du bestiller enkelt online og deretter får et brev hjem med din konto og påloggingsinformasjon.

Sparekonto knyttet til for eksempel din normale lønn er inkl. Dette sikrer at du raskt og enkelt kan overføre penger mellom ulike kontoer for innskudd og uttak.

Renten på sparekonto bestemmes av om og hvor lenge du velger å binde pengene. Du kan lagre opptil 50 000 SEK og du får en høy sparing sats fra kronen. Du kan deretter velge å binde kapital på 0, 4 eller 12 måneder - lengre jo høyere rente du får. Uansett hva du velger, har du alltid rett til to gratis uttak per år.

lørdag 8. august 2009

Tanker om investeringer for bedrifter

Investering bedrifter som form av investeringen gir mange av fordelene med midler betyr at de ikke har flere ulemper. De kan derfor være en god erstatning for gjensidig midler. For eksempel koster penger veldig mye i ledelse avgifter, mens investeringene i det minste ta ut noen driftskostnader. Kapitalforvaltning har skapt muligheter for månedlig sparing, med en viss avgift per innskudd, noe som er ganske høy. Derfor antatt at månedlige innskudd noe lunde like stor. Investering selskaper har ikke samme type restriksjoner som henger over dem, de kan gjøre store investeringer de ønsker i forskjellige bedrifter. Endelig universitetet gjort studier som har vist at investeringen gir høyere avkastning enn gjensidig midler. De er dyktige til å administrere pengene!

Et godt råd!
Hvis du bestemmer deg for å investere penger i gjensidig midlene som Rådet er det beste jeg kan gi deg å velge et fond har lave avgifter. Andre kostnader beregnes på en prosent, og på lang sikt risikostyring kostnadene å overstige den årlige innskudd!

mandag 3. august 2009

Om Innskudd av penger i bank

Det fins både regler og institusjoner som sikrer publikums innskudd i bank, normalt også uten at staten må gripe inn. Siden det har vært så mye tap i bankene de seinere årene, måtte imidlertid staten tre støttende til. Sparing i bank for den vanlige sparer er uansett helt risikofritt. Det må du ta i betraktning når de sammenlikner sparing i bank med sparing i andre former, som for eksempel obligasjoner.

Er det noe du har lyst på er den beste måten å få råd til å kjøpe dette alltid å bare spare penger i banken. Vi ønsker deg lykke til.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: